Skip to main content

Kroppsmester.no startet etter en ide om å gjøre egenbehandling og rehabiliteringsutstyr lettere og mer tilgjengelig for privatpersoner. Produktene er lette å ta med seg. De kan brukes hjemme, på trening eller pakkes i kofferten om du er på reise. Vi har satset på verktøy av høy kvalitet. Produktene er kvalitetssikret av terapeut. På nettsiden vil du blant annet finne massasjepistol, triggerpunktball, treningsstrikk m.m. Du kan også velge pakkeløsninger der du kan teste flere produkter samtidig. Vi skiller oss ut i mengden av valgmuligheter på markedet med elektrisk stimulering i flere av produktene. Disse kan nå dypere ned i muskelvevet.

Produktene kan brukes til oppvarming, massasje, mobilitet og restitusjonsøvelser. Massasje-apparatene kan tilpasses med ulik styrke og brukes på triggerpunkter og muskelsmerter. Flere bruker apparatene til stivheter, smerter og generelle plager i kroppen. Treningsstrikk er utmerket å bruke til hjemmetrening, og det finnes et hav av muligheter for å trene en spesifikk muskel/muskelgruppe eller generelt hele kroppen. For mer detaljert beskrivelse av hvert enkelt produkt, kan du lese mer under produkter.

Velger du riktig produkt, kan du hjelpe deg selv til en lettere hverdag og kanskje nå målet ditt på kortere sikt? Ta kontakt for spørsmål, så kan vi sammen finne hvilket verktøy som er best egnet for deg.